Kedvezmények - közösségi média

Kedvezmények - közösségi média

Kedvezmények - BeSocial kampány


5% kedvezményt kap, aki vállalja, hogy közösségi Media felületein (facebook, instagram, tweeter stb...) az új E-BORG által forgalmazott kerékpárról (kép és szöveg) posztol minimum havi 5 alkalommal.

7% kedvezményt kap, aki vállalja, hogy közösségi Media felületein (facebook, instagram, tweeter stb...) az új E-BORG által forgalmazott kerékpárról (kép és szöveg) posztol minimum havi 3 alkalommal. Itt a követők száma minimum 1.000 fő kell hogy legyen.

9% kedvezményt kap, aki vállalja, hogy közösségi Media felületein (facebook, instagram, tweeter stb...) az új E-BORG által forgalmazott kerékpárról (kép és szöveg) posztol minimum heti 1,5 alkalommal. Itt a követők száma minimum 5.000 fő kell hogy legyen.

11% kedvezményt kap, aki vállalja, hogy közösségi Media felületein (facebook, instagram, tweeter stb...) az új E-BORG által forgalmazott kerékpárról (kép és szöveg) posztol minimum heti 2 alkalommal. Itt a követők száma minimum 25.000 fő kell hogy legyen.

13% kedvezményt kap, aki vállalja, hogy közösségi Media felületein (facebook, instagram, tweeter stb...) az új E-BORG által forgalmazott kerékpárról (kép és szöveg) posztol minimum heti 2,5 alkalommal. Itt a követők száma minimum 50.000 fő kell hogy legyen.

15% kedvezményt kap, aki vállalja, hogy közösségi Media felületein (facebook, instagram, tweeter stb...) az új E-BORG által forgalmazott kerékpárról (kép és szöveg) posztol minimum heti 2,5 alkalommal. Itt a követők száma minimum 100.000 fő kell hogy legyen.

További bejegyzések

 • Japán precízitás
  Japán precízitás

  E-BORG kerékpárok tervezése és építése is nagy precizitást kíván. Mind a váz és villa rendszerek,...

  2017-10-08
 • Német Innováció
  Német Innováció

  E-Borg Full System™ Technology kerékpárok folyamatos fejlesztés alatt állnak. Képesek vagyunk...

  2017-10-08

Blog Categories

Hasznos információk

 • Japán precízitás
  Japán precízitás

  E-BORG kerékpárok tervezése és építése is nagy precizitást kíván. Mind a váz és villa rendszerek,...

  2017-10-08
 • Kedvezmények - viszonteladók
  Kedvezmények - viszonteladók

  20% kedvezményben részesülnek azok a partnereink, akik fizikailag is kerékpárbolttal vagy...

  2017-08-18
 • Kedvezmények - egyéni vevők
  Kedvezmények - egyéni vevők

  Kedvezmények - TimeIsMoney - kampányMinél nagyobb alkatrész mennyiséget tudunk...

  2017-08-18